Alapozó vélemény és teszt /Vollaré - Butterfly - Avon/


Ma 3 alapozó kerül terítékre. A címben már olvasható márkáktól. Az elmúlt időszakban ezeket a termékeket használtam. Mind más árnylatot ad a valóságban sőt mással járul hozzá az arcom egységesítéséhez. 
Az első termék a Vollaré cosmeticstől egy 3 az 1-ben alapozó ami UV védelemmel járul hozzá bőröm védelméhez, selymes matt hatással párosulva.

A második a Butterfly cosmeticstől a Mineral Silk alapozó ami teljes fedést biztosít a leírásban foglaltak szerint akár 16 órán át.
A harmadik az Avon Mattifying alapozója amivel "Búcsút inthet az arcbőr nemkívánatos fénylésének, és matt külsőt varázsolhat a matt hatású alapozóval. Friss és hibátlan smink, maszkhatás nélkül."


De mi a helyzet az elsővel? Ez az alapozó BB krém fedésű. Egy picit mattit. Annyira elég hogy a bőr színén egységesítsen de többre nem. Ezzel nem lehet különösebben nagyszabású hatást elérni. Klassz árnyalatai vannak. Szépek és természetesek. A felvitellel csak szivaccsal érdemes próbálkozni a többi olyan fura csíkozódást eredményez. Az illatát és az állagát megfelelőnek találom.

Folytatjuk a másodikkal amiről érdemes tudni hogy, jó olcsón adják és hogy nagyon szépen idomul a színe az arcbőrömhöz.( Teszem hozzá nagyobb színválasztékba és természetesebb színeket találtam ebből az alapozó fajtából mint sok pl dm-ben kapható drágábból. ) Állagát tekintve megfelelő sőt szerintem remekül is fed. Más alapozókkal keverve is jól megállja a helyét. Nincs maszk hatás és nagyon könnyed. Nincs az az agyon sminkelt érzés tőle.
Nem viseli jól az izzadást de ha nincs negyven fokos meleg akkor viszont tényleg sokáig bírja.

 A harmadik meg van már hosszabb ideje. S hogy mit észrevételeztem róla? Sajnos jó ideig nem találtam a bőröm fehérségéhez illő árnyalatot. Mind narancssárga vagy barna volt az arcbőrömhöz képest. De ez teljesen jól idomul. A maszk hatás nálam ezzel esélytelen. Fedése közepes. Megfelelő hétköznapokra. Nekem eléggé zsíros a bőröm de ez az alapozó nagyon szépen mattítja. Utána nem erősödik be a bőröm faggyútermelése így kifejezetten pozitív a véleményem róla.



 Bizonyára néhányotokban ez alapján a kép alapján felmerül hogy a karomhoz képest mind sárgásnak tűnik. Ez ne tévesszen meg senkit. Hiszen a terméknek nem a karunk bőrszínéhez kell idomulni. Hanem a nyakunk színéhez.
Mivel nekem a bőröm barnuláskor nem igazán szép barna hanem inkább sárgás ezért ezekkel a színekkel tud jól azonosulni. Sőt fontos szempont hogy a 3. barackosabb mint a többi ezért a lilás karikákat is szépen tompítja a meleg színeivel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamvasítási tapasztalataim

KALLOS FLORILLUM FÉNY HAMVASÍTÓ VÉLEMÉNY

DR SACHER'S KÖRÖMVIRÁG KRÉM HOMOKTÖVIS OLAJJAL VÉLEMÉNY