BALEA MEN SENSITIVE BOROTVAGÉL VÉLEMÉNYEM


TERMÉKLEÍRÁS:

A Balea Men borotvagélt az érzékeny férfi arcbőr számára fejlesztették ki. Gyengéden a bőrbe masszírozva a gél felhabosodik és felpuhítja a szakállat, így alapos borotválást tesz lehetővé. Felfrissíti, hidratálja és megnyugtatja a bőrt. Aloe verával.

VÉLEMÉNYEM:

Mikor össze költöztünk párom hozta magával többek között ezt a kis holmiját is. Nagyon érzékeny a szakállával és az arcbőrével kapcsolatban így nehéz neki megfelelő terméket találni. Ezzel aránylag ki van békülve de mivel neki mindben van hiba és nem fejt ki nagy litániákat a témáról ezért gondoltam én kipróbálom a lábamon.
Piszok kemény hab képződik és minimális elég belőle. Más ilyen tesztnél 3 x ennyit kell használjak a termékből. Szóval már rutinból többet nyomtam és hát csucsogott a lábam a habtól de ez saját hülyeség volt. :D
Az illata nem rossz. Nincs az a büdös tömény nemes egyszerűséggel megfogalmazva kan szag tőle. :D Szépen puhítja a bőrt. Utána nem kellett testápolót használnom a lábamra. Én erre a termékre úgy gondolom megajánlom az öt csillagot. Mert ugyan párom ebben a termékben se találta meg álmai borotvahabját de azért a 90%-át valahogy mégis elhasználta. :D Jó látni hogy néhány termék azt produkálja amit ígérnek a csomagoláson. :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamvasítási tapasztalataim

KALLOS FLORILLUM FÉNY HAMVASÍTÓ VÉLEMÉNY

DR SACHER'S KÖRÖMVIRÁG KRÉM HOMOKTÖVIS OLAJJAL VÉLEMÉNY