GARNIER FRUCTIS OIL REPAIR 3 SAMPON VÉLEMÉNY

Véleményem szerint ez a sampon egy átlagosan hajon nagyon jól működik. Erősen igénybe vett haj esetén csak balzsamokkal együtt működik megfelelően. Számomra nem jelentkezik zsírosodás tőle. 
Állagát tekintve elég folyós. De ennek ellenére elég kevés is elég belőle. Illat szempontból csodálatosan üde és kellemes mint ahogyan a többi Garnier termék is. 
Részemről a haj táplálása és a fejbőröm megfelelő tisztítása végett fontos. Sőt azt vettem észre hogy mióta ezt használom nem korpásodik olyan könnyen a hajam. 
Ha minden igaz 3 olajat tartalmaz: oliva, avokádó és karité. Optimális kis összetétel. Sőt az is kiváltképp tetszik benne hogy semmi kimondottan irritáló anyagot nem tartalmaz. A hátoldalon fel van tüntetve hogy melyik olaj miért van benne és hogy mire hat. Szeretem mikor rendes jó tájékoztató értékű és nem csak egekbe magasztaló feliratokba futok egyes termékek leírásában. 
Tehát a károsodott hajat ugyan jól ellátja de az ilyen szintű problémánál mint az enyém kissé gyenge önmagában. De a teljes pontszám nem vitatható el részemről mert normál esetben nincs ennyire tönkremenve egy haj. 

Story Time:

Mivel nekem tövig fel lett égetve a hajam hidrogénnel még régen. (fodrász csinálta) Sőt a fejbőröm is sérült és gennyes sebek lettek rajta... Hosszú időbe telt mire helyreállt a kis rendszer. De szépen nő le ez a károsodás és fejbőröm is egész jól van már. :) )
Tehát egy ilyen leterheltségű hajra nem mehet akármilyen sampon. De ő szerencsére jól állja a sarat.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamvasítási tapasztalataim

KALLOS FLORILLUM FÉNY HAMVASÍTÓ VÉLEMÉNY

DR SACHER'S KÖRÖMVIRÁG KRÉM HOMOKTÖVIS OLAJJAL VÉLEMÉNY