Caswell-Massey-tól: Cuki állatkás szappanok :)

http://www.caswellmassey.com/

Ennek a termékcsaládnak olyan kis édes szappanai vannak hogy elképesztő. Mihelyst időm engedi töltöm is fel őket Krémmániára. :)
(Hozzá tettem pár kedves sort amit a hivatalos oldali szövegből formáltam át a saját kis ízlésemre.)



Gianna Rose Le Chouette Bagoly szappan

A bölcs bagoly láthatja azt, amit mások nem. Ez az igazi bölcsesség lényege. A bölcs bagoly ül fent a porcelán levélen és fészkel egy elegáns díszdobozban.
  • Fehér licsi illattal.




Gianna Rose Mopsz szappan


A mopszli különleges. Ez Mopsz Szappan garantáltan meghódítja a szíved. A cuki arckifejezése és a kunkori farka elvarázsol. Csomagolása egy színes pöttyös és csíkos díszdoboz és át van kötve egy egyedileg varrott szalaggal.
  • Illatos és tiszta erdei-virágos illat.








Gianna Rose Cica szappan

Független hozzáállás! Ez egy növényi alapú szappan. Egy baba rózsaszín masni fonja körül a cica szappan nyakát, hogy kiegészítse a stílusosan csomagolt, baba rózsaszín dobozt.
  • Tulipán és a jácint illattal.






Gianna Rose béka szappan

Ez a csillogó béka lehet, hogy nem változik át herceggé, de királyi habot képez, hogy elvarázsolja az érzékeket. Ez Béka prémium növényi szappan. A csomagolása csillogó zöld díszdoboz. Most még varázslatosabb, mint valaha.
Ez a klasszikus kis Béka porcelán liliomon ül ami egy szappantartó.
  • Vízi liliom illattal.


Gianna Rose malac szappan

Cuki rózsaszín színű és friss illatú kis malacka szappanok. Bájos rózsaszín és fekete díszdobozban kaphatóVidámságot hoznak mindenki fürdőszobájába ezek a picikék.








Gianna Rose pici pipi szappan

Egy szép tyúk szappan. Üldögél békésen három szappan tojással egy antik stílusú porcelán tálon. A régimódi csomagolás és egy friss illat, adja a varázsát ennek a csodálatosan kidolgozott szappannak. Ez egy vajsárga, természetes növényi alapú szappan. 








Gianna Rose Nyuszi szappan

Egy nyúl leguggol a levél alakú, porcelán szappantartón.  A díszdoboz kék és barna színével Aliz csodaországban című mesét juttatja eszünkbe. A dobozka bájának növelésére át van kötve egy barna kis szalaggal.
  • Illata: zöld tea, bergamott és a levendula.




Gianna Rose Három Majom szappan

Nem lát, nem hall, nem beszél. Ihletője a 17. századból a három bölcs majom legendája. Ez teszi remek ajándékká, fiatalok vagy épp öregek számára.
  • Fehér licsi illat.









Gianna Rose Teknős szappan


A teknősről úgy gondolják a hiedelem szerint, hogy hosszú élettartamot és erőt ad azok, akik a közelükben tarják őket. Hasonlít egy jáde ékszerre. Vonzó és praktikus porcelán liliom szappantartón pihen.
  • Tiszta tengerparti illat.






Gianna Rose tacskó szappan

A tacskó okos, bátor és az egyik legnépszerűbb fajta Amerikában.  A csokoládé és elefántcsont színű, tyúkláb mintás doboz át van kötve egy narancsszínű szalaggal.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Hamvasítási tapasztalataim

KALLOS FLORILLUM FÉNY HAMVASÍTÓ VÉLEMÉNY

DR SACHER'S KÖRÖMVIRÁG KRÉM HOMOKTÖVIS OLAJJAL VÉLEMÉNY